Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 751

Schilderen met acrylverf

Schilderen met acrylverf
Cursuscode: 751

Acrylverf is een met water verdunbare verf en kent vele gezichten. Het kan transparant, maar ook zeer pasteus worden opgebracht en het droogt snel en watervast op. Daardoor is werken in lagen en achteraf corrigeren mogelijk. Bovendien kun je er andere technieken mee nabootsen. Kortom, een geweldige verf om mee te werken. Van heel precies tot stoer en robuust.

In de cursus Schilderen met Acrylverf wordt iedere les gewerkt aan een opdracht. De eigenschappen van het materiaal komen aan bod: dun of dik opbrengen, hanteren van penseel en/of paletmes, gebruik van mediums en andere toevoegingen. Daarnaast maken de deelnemers kennis met beeldaspecten als vorm, kleur, licht, contrast, structuur, diepte en compositie. De cursus is geschikt voor beginners en (enigszins) gevorderden.

Materialen
Het materiaal is niet inbegrepen, de kosten daarvan liggen, voor goede kwaliteit, rond de € 50,=. Vóór aanvang van de cursus ontvangt u een opgave van benodigde materialen.

Woensdag 16 januari 2019
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 207,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Marianne) Bakelaar
19:30 - 21:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
M. (Marianne) Bakelaar
M. (Marianne) Bakelaar
De lessen worden gegeven door Marianne Bakelaar; Marianne is beeldendkunstenaar (schilderen en fotografie)en is daarnaast al meerdere jaren werkzaam als tuinontwerper en beplantings adviseur voor natuurlijke-schilderachtige plantenborders.