Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Vacature Medewerker Algemene Dienst

17 september 2020

Vacature Medewerker Algemene Dienst  (0.3 fte – ‘s avonds)

Wij zijn op zoek naar een medewerker Algemene Dienst - avond (0.3 fte) voor het komend seizoen (oktober 2020 tot en met juni 2021). Als medewerker algemene dienst verricht je iedere week driemaal (tussen maandag en donderdag) een avonddienst van 18.15 tot 22.15 uur. Tijdens deze dienst ben je er (mede)verantwoordelijk voor dat onze cursisten op een prettige en veilige manier hun cursus kunnen volgen.

Lees meer

De start van het nieuwe cursusseizoen en de coronamaatregelen

17 september 2020

Start uw cursus binnenkort weer? De Volksuniversiteit draagt zorg voor een veilig verloop van de cursussen op locatie. Wij vragen u daarom de volgende richtlijnen te volgen en in acht te nemen.
 

1. Algemeen Protocol 
Het Algemeen Protocol zoals opgesteld voor de heropening in juni 2020 blijft van kracht. U vindt het hier. De hoofdlijnen zijn in overeenstemming met het RIVM als volgt:

Lees meer

10% korting op lesboeken via Intertaal

05 september 2020

De Volksuniversiteit verkoopt vanaf het nieuwe seizoen geen lesboeken meer. Lesboeken kunnen online worden besteld via Intertaal (of indien anders vermeld). De link van het juiiste lesmateriaal staat vermeld bij de cursus: https://www.intertaal.nl/webshop/cursisten  Hier zoekt u eerst naar Volksuniversiteit Rotterdam en vervolgens naar de betreffende cursus. Bovendien ontvangt u 10% korting op uw lesboek via Intertaal als u zich bij aanmelding inschrijft als student!

Lees meer
Nederlandse Avond en Meet & Greet

Belangrijke informatie mbt uw bezoek aan de volksuniversiteit tijdens de Nederlandse Avond | Meet & Greet

01 september 2020

Op donderdagavond 3 september van 18.00 – 21.00 uur vindt de Nederlandse Avond plaats en op zaterdag 5 september van 10.00 tot 16.30 uur de Meet & Greet. Om ervoor te zorgen dat onze bezoekers deze evenementen veilig en volgens de huidige maatregelen kunnen bijwonen, hebben we een aantal spelregels gemaakt. Wij vragen u deze informatie aandachtig door te lezen.
 

Lees meer
Programma Meet & Greet

Programma Meet & Greet zaterdag 5 september

01 september 2020

Het presentatieprogramma voor de Meet & Greet zaterdag 5 september a.s. is bekend. U vindt het hierbij. Wij verzoeken u vriendelijk ook nog even onze spelregels voor deze aangepaste open dag te lezen!

Lees meer
Verlenging Vroegboekkorting

Vroegboekkorting verlengd tot 10 augustus

01 augustus 2020

Ons programma is uitgebreid met nóg meer cursussen. Om ervoor te zorgen dat u ook deze cursussen kunt volgen is de vroegboekkorting van 10% op alle cursussen uit het nieuwe seizoen verlengd tot 10 augustus. Schrijf u dus snel in en profiteer van 10% korting op uw (online) cursus!*

Lees meer
Save the date Meet & Greet

Meet & Greet Volksuniversiteit Rotterdam za 5 september

28 juli 2020

De Open Dagen van de Rotterdamse Volksuniversiteit zijn altijd goed bezocht en zeer informatief voor iedereen die nog twijfelt over zijn of haar cursuskeuze; meer informatie zoekt of kennis wilt maken met de docenten op de prachtige locatie aan de Heemraadssingel. Dit jaar hebben we in verband met de nog geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus een aangepaste Open Dag (Meet & Greet). U kunt 5 september alvast in uw agenda noteren. Het voorlopige programma vindt u hier online!

Lees meer
Nederlandse avond

Nederlandse avond op de Volksuniversiteit do 3 sept a.s.

27 juli 2020

De invulling van het programma volgt, maar de Nederlandse avond voor onze NT2 cursussen is op donderdagavond 3 september van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens de Nederlandse avond kunt u zonder afspraak binnenlopen om uw niveau te laten testen, een intaketoets doen, informatie van de docenten krijgen over de NT2 cursussen en het cursusmateriaal of u inschrijven voor de cursus.

Lees meer

Versoepelingen per 1 juli en de Volksuniversiteit

02 juli 2020

Per 1 juli zijn er weer een aantal maatregelen versoepeld waardoor we een kleine aanpassing in het huidige protocol hebben kunnen maken.
De belangrijkste aanpassing is dat we u niet meer om een gezondheidsverklaring hoeven te vragen bij het betreden van ons gebouw. 

Lees meer

Cursusprogramma online | U kunt zich inschrijven!

01 juli 2020

In verband met de corona-maatregelen hebben wij besloten de cursusgids op een later moment uit te brengen. Daarom ontvangen de abonnees op onze cursusgids deze week een flyer met daarop een inschrijfformulier. U kunt het inschrijfformulier invullen en kosteloos naar ons toesturen. Inschrijven via de website kan natuurlijk ook. 

Lees meer

Pagina's