Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Nederlandse avond

NIEUW SEIZOEN NT2 & NEDERLANDSE AVOND

13 juli 2021

 

Nieuw aanbod cursussen NT2 én de Nederlandse avond!

Voor het nieuwe cursusseizoen dat in september start hebben we een vernieuwd pakket NT2-cursussen voor u samengesteld. Zo is er onderscheid gemaakt in de mate van zelfstandig werken en de mate van begeleiding en zijn er NT2-cursussen met minimum, standaard of maximum ondersteuning.

Lees meer
Open Dag 2021

OPEN DAG(EN) IN SEPTEMBER!

13 juli 2021

Wij presenteren het nieuwe seizoen tijdens de online en offline Open Dagen in september!

In september start het nieuwe cursusseizoen en hopen wij onze cursisten als vanouds op de Volksuniversiteit te mogen verwelkomen. Voor het nieuwe seizoen hebben we een gevarieerd programma vol eigentijdse en betaalbare cursussen samengesteld. Dit nieuwe programma presenteren wij graag aan u tijdens onze Open Dagen in september.

Lees meer
Nieuw Seizoen

HET NIEUWE CURSUSSEIZOEN IS ONLINE!

08 juli 2021

Nieuw seizoen met gevarieerd en eigentijds cursusprogramma

In september start het nieuwe cursusseizoen en hopen wij onze cursisten als vanouds op de Volksuniversiteit te mogen verwelkomen. Voor het nieuwe seizoen hebben we een gevarieerd programma vol eigentijdse en betaalbare cursussen samengesteld.

Lees meer
Schrijfschool

VOORLEESFEES LUISTERT! | DE SCHRIJFSCHOOL TE GAST IN ONZE TUIN

06 juli 2021

Op zondag 18 juli is de Schrijfschool te gast in onze prachtige achtertuin met het Voorleesfees. Je bent welkom in onze tuin om te luisteren naar columns, verhalen, gedichten etc. Meer informatie in onderstaand bericht van de Schrijfschool:

Voorleesfees #6 | Luistert!
Trots op je eigen schrijfstuk en toe aan publiek? Draag je column, verhaal of gedicht voor op Voorleesfees Luistert! en oogst applaus en oh’s en ah’s van je medeschrijvers, familie, vrienden en ons. 

Lees meer
Intertaal

WIJZIGING OP WEBSITE INTERTAAL! BELANGRIJK IVM BESTELLEN VAN LESMATERIAAL!

01 juli 2021

Let op! Omdat Intertaal een aantal wijzigingen heeft doorgevoerd op de website werken de linkjes voor het lesmateriaal op onze website niet meer. Wilt u gebruik maken van de korting, voer dan tijdens het afrekenen de code VURotterdam2021 in. U ontvangt dan gewoon de korting. 

  • Bezoek de website intertaal.nl
  • Zoek de betreffende taal
  • Zoek het boek zoals door ons aangegeven bij Lesmateriaal
  • Stop dit in uw winkelmand
  • Voer de code VURotterdam2021 in voor de korting en bestel
Lees meer
Lunchconcerten

LUNCHCONCERTEN TIJDENS NSRT BIJ DE VOLKSUNIVERSITEIT

24 juni 2021

Nog meer muziek bij de Volksuniversiteit deze zomer! North Sea Round Town is begonnen! Van 24 juni t/m 11 juli kan je op diverse locaties in Rotterdam optredens bijwonen!

De SKVR Jazzschool organiseert gratis lunchconcerten op maandag 5 juli, dinsdag 6 juli en woensdag 7 juli van 12.00 - 13.00 uur. Deze lunchconcerten vinden plaatsen in de prachtig verborgen tuin van de Volksuniversiteit Rotterdam aan de Heemraadssingel. Bijwonen is geheel gratis, je hoeft je alleen maar te registreren bij binnenkomst. 

Het programma van de lunchconcerten is als volgt:

Lees meer
Muzikale zomer

EEN MUZIKALE ZOMER AAN DE VOLKSUNIVERSITEIT

17 juni 2021

Tijdens North Sea Round Town van 24 juni t/m 11 juli kunt u bij ons aan de Heemraadssingel diverse concerten, lezingen en workshops bijwonen, allemaal geheel in het teken van North Sea Round Town 2021. Klik op Lees Meer voor meer informatie.

O. is een internationaal festival voor opera, muziek en theater op diverse locaties in Rotterdam van 23 t/m 29 augustus. Op vrijdag 27 augustus kunt u bij de Volksuniversiteit Rotterdam de 'First Date' van sopraan Lore Binon en singer-songwriter Miguel van Dillenburg bijwonen. Klik op Lees Meer voor meer informatie.

Lees meer
Gedeeltelijke heropening

GEDEELTELIJKE HEROPENING PER 7 JUNI A.S.

31 mei 2021

Goed nieuws! Tijdens de laatste persconferentie is bekendgemaakt dat stap 3 van het Openingsplan en dus gedeeltelijke heropening van de Volksuniversiteit Rotterdam, vanaf 5 juni weer mogelijk is.

Dit betekent dat wij onze deuren weer gedeeltelijk openen vanaf maandag 7 juni a.s.

 

Lees meer
Jazzconcerten

JAZZCONCERTEN MET EEN VERHAAL TIJDENS NORTH SEA JAZZ FESTIVAL

25 mei 2021

Tijdens het festival North Sea Round Town vinden er drie zomerjazzconcerten plaats in de prachtige tuin van de Rotterdamse Volksuniversiteit (onder een spantent). Deze educatieve concerten laten het publiek genieten van jazzmuziek en tegelijkertijd een kijkje verschaffen in de specifieke jazzbenadering. Daarom is elk jazzconcert gecombineerd met een lezing of met een op andere wijze gebrachte toelichting. De concerten zijn los van elkaar te bezoeken.

Klik op 'Lees meer' voor meer informatie en aanmelden.

Lees meer
Opening cursustent

De Cursustent is geopend!

19 mei 2021

Vandaag was het eindelijk zover! Met de opening van de Cursustent kunnen we weer fysiek cursisten ontvangen. De cursustent biedt ruim plaats voor alle cursisten op veilige, onderlinge afstand. Omdat de Cursustent als buitenlokaal dient, mogen we hier alvast weer cursussen programmeren.

Lees meer

Pagina's