Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Proeflessen Open Dag 11 januari

Proeflessen tijdens Open Dag

12 december 2019

Tijdens de Open Dag op zaterdag 11 januari a.s. is er niet alleen een Informatiemarkt over de cursussen die wij geven en die in het voorjaar weer starten, maar kunt u ook een aantal proeflessen volgen. Bezoek de Open Dag en neem deel aan een proefles, zo kunt u alvast wat informatie inwinnen en zelf ervaren hoe leuk en divers ons cursusaanbod is. Alle proefles cursussen starten in 2020.

Lees meer
Informatiemarkt

Informatiemarkt tijdens Open Dag

12 december 2019

Naast een divers aanbod Proeflessen kunt u tijdens de Open Dag ook uitgebreid informatie inwinnen over een cursus naar keuze. De docenten vertellen u graag wat meer over de inhoud. Bezoek de Informatiemarkt en kom meer te weten over uw favoriete cursus of laat u inspireren door ons veelzijdige aanbod. De cursussen starten over het algemeen in het (vroege) voorjaar van 2020.

Lees meer
Voorjaarsfolder

Voorjaarsfolder 2020

12 december 2019

De Voorjaarsfolder boordevol nieuwe cursussen is klaar! Onze cursisten ontvangen de nieuwe folder deze week in de brievenbus. Geinteresseerden kunnen de folder bij ons afhalen òf bij een van de vestigingen van Bibliotheek Rotterdam. Wilt u de folder online bekijken of downloaden, klik dan hier.

Lees meer
Kunst en cultuur

Open Dag zaterdag 11 januari a.s.

03 december 2019

Kom naar onze Open Dag op zaterdag 11 januari. Tussen 13.00 en 16.00 uur maakt u kennis met ons uitgebreide aanbod cursussen voor de tweede helft van het jaar en kunt u bovendien diverse proeflessen volgen. Binnenkort vindt u hier het programma en een overzicht van de proeflessen.

Lees meer

De taalcursussen gaan van start: Inschrijven is nog mogelijk!

18 september 2019

Bij de Volksuniversiteit kunt u terecht voor taalcursussen in 34 talen. Er zijn klassikale cursussen Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Maar ook Turks, Zweeds, Grieks en Pools kunt u bij ons terecht. Daarnaast biedt de Volksuniversiteit ook cursussen die verder op niet veel plekken gegeven worden, zoals Sranan, Koerdisch, Hindi, Hongaars en Kroatisch. Komende week starten er verschillende cursussen en inschrijven is nog mogelijk. 

Lees meer

De creatieve cursussen gaan van start!

11 september 2019

Ontwikkel uw creativiteit en geniet van het tekenen en schilderen in ons mooie, lichte atelier waar u onder deskundige begeleiding aan de slag gaat met verschillende materialen. Volgende week gaan onze creatieve cursussen van start. Snelle beslissers kunnen zich nog inschrijven voor lessen tekenen, schilderen en illustreren. 

Lees meer
Gids2019

Start cursusseizoen 2019/2020 met ruim 400 cursussen

10 september 2019

De cursussen gaan weer start. De komende weken starten er cursussen op het gebied van vreemde talen, creatieve vakken, kunst en cultuur, Nederlands, computer, communicatie, filosofie en nog veel meer. Inschrijven is nog mogelijk.

Lees meer

Open Dag: 11 januari 2020

07 augustus 2019

De eerstvolgende Open Dag is op 11 januari 2020.  Kom naar de informatiemarkt en hoor alles over de ruim 400 cursussen van de Volksuniversiteit. Of volg een proefles van 20 minuten, zodat u gelijk weet hoe een les eruit ziet. U bent van han harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur.

Lees meer

De Volksuniversiteit op het Weekend van de Romantische Muziek

06 augustus 2019

De Rotterdamse Volksuniversiteit neemt je tijdens het Weekend van de Romantische Muziek mee op een muzikale tijdreis naar Wenen rond 1900 met een lezing van muziekdocent en sopraan Susanne Winkler. De lezing vindt plaats op 25 augustus om 17.30 uur en om 19.30 uur in de Spiegeltent. De toegang is gratis.

Lees meer

Oproep: deelnemers onderzoek over scholingsmogelijkheden gezocht

23 juli 2019

De Volksuniversiteit Rotterdam werkt mee aan een onderzoek naar een nieuwe website (portal) over scholingsmogelijkheden in Nederland als onderdeel van het programma Leven Lang Leren. Het onderzoeksbureau CINOP voert dit uit in opdracht van het ministerie van OCW. U kunt meedoen aan dit onderzoek.

Lees meer

Pagina's