Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 143

Grieks beginners 3

Grieks beginners 3
Cursuscode: 143

De taalcursus Grieks beginners 3 is bedoeld voor beginners die al voorkennis van het moderne Grieks hebben. De cursus start op niveau A1 en in 16 lessen wordt er tot niveau half A2 gewerkt. U begrijpt korte, eenvoudige zinnen die gaan over alledaagse zaken, zoals boodschappen, werk of familie. U begrijpt eenvoudige gesproken én geschreven teksten. Ook kunt u zelf een kort en simpel gesprek voeren. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Oefenen met medecursisten is een belangrijk onderdeel van de lessen. 

Lesmateriaal

Tijdens de cursus wordt het Milào basisicursus Nieuwgrieks oefen- en tekstboek gebruikt, waarvan hoofdstukken 12 t/m 16 worden behandeld. U moet rekenen op ongeveer 2,5 uur huiswerk per week.

Woensdag 28 september 2022
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 297,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Z. (Zacharoula) Triantafyllou
Boeken: Milào basiscursus Nieuwgrieks tekstboek , Milào basisicursus Nieuwgrieks oefenboek (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
Z. (Zacharoula) Triantafyllou
Z. (Zacharoula) Triantafyllou
Ik ben een native speaker Grieks en gediplomeerde docent Nieuwgrieks. Ik heb Nieuwgriekse Taal en Cultuur gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met een specialisatie in Linguïstiek van Europese Talen en in Klinische Linguïstiek. In 2011 ben ik naar Nederland verhuisd en sinds een aantal jaar werk ik als docent bij verschillende onderwijsinstellingen. Daarnaast ontwikkel ik lesmateriaal en hou ik me bezig met andere onderwijsactiviteiten zoals het organiseren van taalworkshops en het geven van Griekse mythologie aan kinderen.