Bestellijst

Geen bestellingen

Grieks

De Rotterdamse Volksuniversiteit biedt taalcursussen Grieks op verschillende niveaus. In enkele lessen kunt u op vakantie al beter uit de voeten. In de gevorderde cursussen leert u onder andere de verleden tijd en de naamvallen.

In de cursussen Grieks wordt veel geoefend in de klas waardoor u snel vertrouwd raakt met het spreken van de taal. De gemiddelde lesgroep heeft 12 tot 14 cursisten. De cursussen Grieks hebben 22 lessen van 1,5 uur. Houd rekening met gemiddeld twee uur huiswerk per week.

Open Dag
Op de Open Dag kunt u met de docenten uw niveau bespreken, vragen stellen en het lesmateriaal bekijken. Kom naar de eerstvolgende Open Dag.

Grieks 3e jaar (van A1 tot half... 22 x op Ma. 23-09-2019 18:45 - 20:15
Grieks 1e jaar (van A0 tot half... 18 x op Wo. 22-01-2020 18:30 - 20:15

Niveaus en instromen
De niveaus van de cursussen worden aangeduid tussen A0 en B2, volgens het Europees Referentiekader (ERK). Als u al bekend bent met de Griekse taal, kunt u instromen in een taalcursus op een hoger niveau.

Twijfelt u welk niveau geschikt is? Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om de lesstof te bekijken en een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
Welke boeken u nodig heeft voor de taalcursussen Grieks wordt op de eerste les bekendgemaakt.

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs of stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.