Bestellijst

Geen bestellingen

Bahasa Indonesia

Bahasa Indonesia staat al 20 jaar op het programma van de Rotterdamse Volksuniversiteit. De taalcursus is praktisch en heeft als doel dat u zo snel mogelijk uit de voeten kunt met het Indonesisch en uzelf kunt redden in veel voorkomende situaties.

De cursussen Indonesisch hebben 18 lessen van 2 uur of 24 lessen van 1,5 uur. U wordt gestimuleerd om vanaf les 1 in het Indonesisch te communiceren. Er is een cursus voor beginners en een cursus voor mensen die de taal al deels beheersen.

Open dag
Op de Open Dag kunt u met de docenten uw niveau bespreken, vragen stellen en het lesmateriaal bekijken. 

Bahasa Indonesia 1e jaar 18 x op Ma. 27-01-2020 18:30 - 20:30

Instromen op een hoger niveau
Twijfelt u welk niveau geschikt is? U bent van harte welkom om de lesstof te bekijken en een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
De eerstejaarscursus behandelt de lesboeken van Rahman Syaifoel (tekst- en oefenboek Bahasa Indonesia, uitgeverij Coutinho). Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van zelfgemaakte lesmaterialen voor de leesoefening en de woordenschatuitbreiding. Ook worden er audio-materialen, waaronder kinderliedjes, gebruikt voor de luisteroefening. Bij de hogere niveaus wordt er alleen samengesteld materiaal vanuit verschillende bronnen gebruikt. Meer informatie hierover krijgt u op de eerste les.

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.