Bestellijst

Geen bestellingen

Thai

Bij de Rotterdamse Volksuniversiteit kunt u terecht voor een taalcursus Thai om in 18 klassikale lessen een woordje Thai te leren spreken.

In deze taalcursus leert u om uzelf uit te drukken in het Thai met behulp van het fonetisch schrift, het gebruik van lettergrepen, klinkers, medeklinkers en tonen. U leert eenvoudige zinnen uit het dagelijks leven. Thai is een mooie, maar voor westerlingen lastige taal. Om het onder de knie te moet u regelmatig thuis oefenen. U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Open Dag
Op de Open Dagen kunt u met de docenten uw niveau bespreken, vragen stellen en het lesmateriaal bekijken. Kom naar de eerstvolgende Open Dag.

Thai beginners 18 x op Zat 29-09-2018 9:30 - 11:30

Niveau en instromen
De cursussen Thai worden gegeven met het Nederlands als steuntaal. Als u de taal al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.