Bestellijst

Geen bestellingen

Thai

Bij de Rotterdamse Volksuniversiteit kunt u terecht voor een taalcursus Thai om in 18 klassikale lessen een woordje Thai te leren spreken.

In deze taalcursus leert u om uzelf uit te drukken in het Thai met behulp van het fonetisch schrift, het gebruik van lettergrepen, klinkers, medeklinkers en tonen. U leert eenvoudige zinnen uit het dagelijks leven. Thai is een mooie, maar voor westerlingen lastige taal. Om het onder de knie te moet u regelmatig thuis oefenen. U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Open Dag
Op de Open Dagen kunt u met de docenten uw niveau bespreken, vragen stellen en het lesmateriaal bekijken. Kom naar de eerstvolgende Open Dag.

Niveau en instromen
De cursussen Thai worden gegeven met het Nederlands als steuntaal. Als u de taal al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.