Bestellijst

Geen bestellingen

Kroatisch

Bij de Rotterdamse Volksuniversiteit kunt u terecht voor een taalcursus Kroatisch. Kroatië is een geliefd vakantieland en veel mensen die er vaker komen, leren bij ons deze taal.

Deze cursus helpt u het Kroatisch te beheersen op verschillende vlakken: lezen, schrijven, spreken en luisteren. In de lessen worden audiofragmenten gebruikt die zijn ingesproken door Kroaten, zodat u de uitspraak correct onder de knie krijgt.  U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

De taalcursussen Kroatisch van de Rotterdamse Volksuniversiteit hebben 24 lessen van 1,5 uur. Al onze taalcursussen Kroatisch zijn klassikaal. Maximaal zitten er 19 deelnemers in een groep.

Open Dag
Op de Open Dagen kunt u met de docenten uw niveau bespreken, vragen stellen en het lesmateriaal bekijken. Kom naar de eerstvolgende Open Dag.

Kroatisch 1e jaar 24 x op Wo. 29-01-2020 20:30 - 22:00
Kroatisch 2e jaar 24 x op Wo. 25-09-2019 18:45 - 20:15
Kroatisch 3e jaar 24 x op Ma. 23-09-2019 20:30 - 22:00

Lesmateriaal
Tijdens de lessen werkt u met het tekst- en werkboek A sad hrvatski. Deze boeken zijn de eerste paar weken nadat de taalcursus van start is gegaan te koop bij de receptie van de Volksuniversiteit.

Niveau en instromen
De cursussen Kroatisch worden gegeven in het Nederlands, in de hogere jaren is de voertaal steeds vaker Kroatisch. Als u al een woordje Kroatisch spreekt, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? U bent van harte welkom om met behulp van het lesboek zelf een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.