Noors

Kom steeds een beetje verder in het begrijpen en spreken van het Noors met onze taalcursussen.

Bij de Rotterdamse Volksuniversiteit leert u Noors klassikaal, met een bevlogen Noorse docent. De onderlinge uitwisseling en het oefenen met medecursisten staat in al onze taalcursussen centraal. 

In de taalcursus Noors is er aandacht voor het lezen, schrijven en spreken van de Noorse taal. Ook het luisteren komt aan bod, onder andere door audiofragmenten. De cursussen Noors worden gegeven met Nederlands als steuntaal. U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Niveau en instromen
Als u de taal al een beetje beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.

 

Op dit moment is er in deze categorie geen cursusaanbod. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om geïnformeerd te blijven over ons aanbod en het publiceren daarvan op de website.