Bestellijst

Geen bestellingen

Hongaars

Hongaars is een taal die wezenlijk anders is dan de meeste Europese talen en extra uitdaging om het te leren. Ga deze uitdaging aan in een van onze taalcursussen.

Het Hongaars is een zogenaamde Fin-Oegrische taal, die samen met het Fins een heel aparte plaats binnen de Europese talen inneemt. Het lijkt niet op andere Europese talen. Ook is het geen familie van de omliggende Slavische talen zoals Pools of Russisch.

Dit alles betekent dat de betekenissen van de Hongaarse woorden niet uit andere talen op te maken zijn. Daarom is het leren van het Hongaars niet makkelijk, maar zeker wel een mooie uitdaging. Naast de lessen kunt u rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Instromen
U kunt instromen op een hoger niveau als u de taal al beheerst. U bent van harte welkom om het lesboek te bekijken en een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
De  cursus behandelt het lesboek van Szilvia Szita: MagyarOK

Hongaars 2e jaar vervolg
Hongaars 2e jaar vervolg
Cursuscode: 725

Deze cursus is geschikt voor cursisten die al 2 jaar les gevolgd hebben of al een beetje Hongaars spreken. U leert onder andere te praten over vrijetijdsactiviteiten en hobbies. Ook oefenen we praten over boodschappen doen, eten bestellen in een restaurant. U leert onregelmatige werkwoorden vervoegen, bijvoeglijke naamwoorden in de goede vorm gebruiken. Het meewerkend voorwerp en de hulpwerkwoorden komen ook aan bod.

Meer informatie
Maandag 12 april 2021
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 148,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Monika) Soos
Boek: MagyarOK A!+ (klik hier voor meer informatie)
20:00 - 21:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >